Cid Corporate Construct

Noul bloc de aparatamente in Strada Gheorghe Sisești nr. 32, Bucuresti

15 ani de experienta

Cid Corporate Construct are o vechime de peste 15 ani în proiecte rezidențiale, ceea ce garantează clienților rezultate de excepție, profesionalism și implicare. De atunci și până în prezent ne-am construit o reputație excelentă bazată pe angajamente îndeplinite și standarde profesionale înalte. Echipa noastră se implică total în procesul de construcție, de la primii pași până la finalizare.

Contactati-ne

Locația Premium

Noul ansamblu este poziționat în partea de nord a Bucureștiului, o zonă care o cunoscut o intensă dezvoltare în ultimii ani. Locația aleasa pentru Sisești Residence nu este una întâmplătoare, ci înseamna acces rapid spre centru, spre ieșirea din oraș, dar și o conexiune specială cu natura în același timp.

Locuitorii din Sisești Residence se vor bucura de traiul într-o zonă privilegiată a Capitalei, în apropiere de Pădurea Băneasa, o oază de aer curat și liniște, dar care le pune la dispoziție și un mix de facilități de neegalat: acces facil către mediul office din Băneasa, Pipera, Aurel Vlaicu și Aviatorilor, către principalele zone de distracție, relaxare și shopping din apropiere (Parcul Herăstrău, Băneasa Shopping City, Ikea, Promenada Mall, Grădina Zoo, Therme, Jollie Ville / Pipera Plaza), dar și către aeroport.

Proprietarii au la dipoziție și supermarketurile din apropiere (Carrefour, MegaImage Shop&Go, Kaufland, Selgros), iar oferta de restaurante, săli de fitness, școli și grădinițe este una vastă în această zonă. Veți găsi tot ceea ce vă interesează la o distanță de maximum 15 – 20 de minute, astfel că veți câștiga timp prețios pentru cei dragi.

La dispoziția proprietarilor sunt puse apartamente de două, trei și patru camere (câte două pe etaj) construite după ultimele standarde, care captivează prin compartimentare inteligentă, finisaje de calitate din granit și lemn, încălzire în pardoseală, aparate de aer condiționat instalate, instalații electrice și instalații sanitare Grohe.

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe în care să vă bucurați de un stil de viață deosebit – liniște, finisaje de excepție, spații verzi, vecini civilizați, atunci Sisești Residence este locul pe care îl poți numi „acasă”.

  • >> Băneasa Shopping City – 5 minute

  • >> Mall Băneasa si Promenada – 10 minute

  • >> Parcul Herăstrău – 10 minute

  • >> Școli / Grădinițe – 15 minute

0757.083.240